Polen uscat de Salcie 200 ml
Polenul de salcie se recomandă în special în perioadele de răcire bruscă a vremii, când sistemul osteo-articular este solicitat de variațiile de temperatură și umiditate, dar și în perioadele de efort fizic intens.
În Europa, există peste douăzeci de specii de sălcii, care polenizează chiar la începutul sezonului de vegetație. Mirosul dulce al sălciilor atrage albinele care recoltează polenul. Acesta este folosit apoi ca energizant de către albinele tinere, care trebuie să susțină colonia în momentul dificil al sfârșitului iernii și al începutului de primăvară.
Datorită conținutului semnificativ de material vegetal recoltat de la sălcii, specii producătoare de salicilați (substanțe asemănătoare aspirinei), acest polen a fost studiat ca efect asupra inflamațiilor. De exemplu, a fost cercetată acțiunea sa în cazul proceselor inflamatorii și degenerative, manifestate la nivelul țesuturilor elastice (1). Apoi, fiind bogat în grăsimi nesaturate, a fost studiat efectul său asupra metabolismului grăsimilor în organism. Mai mult, a fost testată acțiunea sa asupra nivelului de grăsimi depozitate la nivelul ficatului (2), fenomen numit în limbaj popular: ficat gras.
Ingrediente Polen uscat de Salcie:
Polen uscat de salcie 100%.
Polenul conține: glucide (zaharoză, fructoză, maltoză și poliholozide), aminoacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din comple-xul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide și fitosteroli.
Mod de utilizare:
Copii: 1 linguriță /zi (5g);
Adulți: 1–3 lingurițe /zi (15g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă cure de 4-12 săptămâni, ținute de 2-3 ori pe an. Anotimpurile considerate cele mai bune pentru cura cu polen sunt primăvara și toamna.
Prezentare:
Recipient de sticlă de 200 ml, cu 120 g produs.
Valoare calorică/120grame: 377 calorii, 28,9g proteine.
Atenționări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Precauții și contraindicații:
Alergie la polen. Alergie la miere.
Studii Științifice:
- ARTRITA REUMATOIDĂ – evaluarea efectului anti-oxidant și inhibitor a diferitelor clase de flavonoide asupra enzimelor”; Lee J. H. și Kim G. H.; Journal of Food Science. 2010
- Efectul polenului asupra grăsimii hepatice și a lipidelor serice în cazul DIETEI BOGATE ÎN GRĂSIMI. Studiu de medicină experimentală”; L. Samochowiec și J. Wójcicki; Herba Polonica.
1981
Nicoleta Fieraru –
Am facut 2 cure anul trecut cu polen de salcie si ne-a prins tare bine, nu am mai racit multa vreme dupa asta.Este chiar bun!
Olympia Ripnu –
Toata famiia am facut anul trecut tratament cu polen uscat si am fost tare multumiti de rezultate. nu am mai racit multa vreme dupa asta, si ne-am simtit si mult mai energici
valescu diana –
Rezultatele obtinute dupa folosinta acestui produs au fost WOw.Nu credeam ca vom gasim un produs atata de benefic si bun. Va multumim !
gogoasa nadia –
Un produs extrem de bun!! Felicitari!
sangiorzan aneta –
Am scapat de raceala si eu si nepotii mei de 10 si 7 ani.Va multuim ca aveti asa produse bune!
Marina Vladu –
folosesc FOARTE MULT POLEN PT DIFERITE AFECTIUNI, ILL FOLOSESC SI PE ACEASTA SI MA SIMT FOARTE BINE
Aurel Poienaru –
AM CITIT DESPRE ACEST POLEN SI AM OBSERVAT CA ARE EFECT ANTIINFLAMATOR, L-AM FOLOSIT SI M-AM SIMTIT FOARTE BINE, ARE EFECT SI ASUPRA FICATULUI, LA MINE CEL PUTIN
Voileta Raducan –
Este un polen super, m-am simtit foarte bine